Humble Monthly nahradí nová, dražší služba Humble Choice, na které vydělají stávající předplatitelé
zdroj: tisková zpráva

Humble Monthly nahradí nová, dražší služba Humble Choice, na které vydělají stávající předplatitelé

22. 10. 2019 15:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dosavadní služba Humble Monthly od Humble Bundle končí. Už si měsíčně nebudete moci předplácet balíček tajemných her, z nichž se vždy odhalí jen některé a na další čekáte jako na poklady pod vánočním stromečkem. Službu nahradí Humble Choice, která bude v základu mnohem dražší, ale pro stávající předplatitele velice výhodná.

Ve výsledku je změn jen pár, týkají se ceny a způsobu získávání her. O většinu aktuálních výhod předplatného nepřijdete. Až Humble Choice někdy v posledních měsících tohoto roku nahradí Humble Monthly, budete mít plnou kontrolu nad tím, jaké hry si měsíčně přidáte do knihovny na (převážně) Steamu.

Seznam her pro každý měsíc bude ihned celý zveřejněn a podle výše vašeho předplatného si z něj vyberete určitý počet her, které vám navždy zůstanou (nebo po dobu, kdy bude daná platforma existovat…).

Nicméně ta nejnižší úroveň Lite za 5 dolarů měsíčně (nebo 55 ročně) vás k těmto hrám vůbec nepustí. S ní dostanete akorát přístup k Humble Trove, tedy knihovně vybraných her, které můžete po dobu předplatného hrát. Budete mít 10% slevu v obchodě Humble Store a omezený přístup k betám a hrám vydavatelství Humble Bundle. Zároveň budete pěti procenty podporovat charitu.

Další úroveň předplatného Basic už vás vyjde na 15 dolarů (135 ročně), což je o 3 dolary dražší než dosavadní Humble Monthly. Dostanete všechny předchozí výhody a zároveň možnost vybrat si tři hry z měsíčního výběru.

Na nejvyšší příčce sedí předplatné Premium za 20 dolarů měsíčně (180 ročně), se kterým si ponecháte devět her. Zatím to nezní zrovna lákavě, co říkáte? Ale ono bude existovat ještě jedno předplatné, Classic za 12 dolarů, díky kterému si necháte z každého měsíce deset her a v obchodě budete mít dokonce 20% slevu, stejně jako v případě Premium.

Kde je háček, ptáte se? Classic si nepůjde předobjednat. Musíte být v době přechodu z Humble Monthly na Humble Choice předplatiteli první jmenované, aby se vám automaticky rozjel Humble Choice Classic. Dokud ho sami nezrušíte, budete mít deset her za 12 dolarů měsíčně, což je paráda.

Jinak je ale cena nastavena poměrně vysoko. Tento názor může snadno změnit nabídka her, o které se zatím nehovoří (ani o její šíři, ani o kvalitě nabízených her). Pokud se každý měsíc objeví seznam s kousky jako Borderlands 3, Control, Sekiro, Devil May Cry 5, The Outer Worlds, Call of Duty: Modern Warfare, Star Wars Jedi: Fallen Order, prostě s letošními velkými peckami, tak by i ta úroveň Basic mohla mít smysl.

Nejnovější články