Inquisitor – Martyr dostává endgame: nové bitvy i nekonečný mód
zdroj: tisková zpráva

Inquisitor – Martyr dostává endgame: nové bitvy i nekonečný mód

10. 7. 2018 12:32 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr zvládá ztvárnit unikátní atmosféru depresivního, násilného vesmíru, ale jako diablovka má svoje nezanedbatelné mouchy, jinak by Vilém ve své šestkové recenzi asi nepoužil slovní spojení „ubíjející grind“. Autoři z NeocoreGames jsou však alespoň odhodlaní přidávat stále nový obsah, například nedávno vydaný endgame mód Warzone.

Jakmile dokončíte příběh a vyšvihnete se na dostatečně vysoký Power Rating (potřebujete 1 100 bodů), můžete se vydat do systému Lacaon a pustit se do nových dobrodružství. Váš inkvizitor se střetne s přisluhovači Chaosu včetně pokřivených vesmírných mariňáků.

Warzone má i narativní složku, konkrétně pět příběhových fází, z nichž se každá skládá z deseti různých bitev. Až se prorubete padesáti střety i s jejich unikátními hrozbami, příležitostmi a bossáky, čeká vás ještě nekonečný mód s náhodně generovanými mapami.

zdroj: Archiv

Další drobty příběhu a samozřejmě nový loot zní fajn, jen je trochu problém, že Warzone je podle prvních reakcí dost monotónní. Stejná prostředí, motivace, úkoly – vždycky jen vyvraždit všechno, co vám stojí v cestě… Možná je naivní čekat od diablovské rubačky něco jiného, ale pokud vás na základní hře štve představa nekonečných temných chodeb, tady prosluněné džungle taky nedostanete.

Ovšem ještě není všem updatům konec – plánuje se celá druhá sezóna rozšíření a vylepšení. Do hry by kromě stvůr Chaosu měli dorazit i Dark Eldar, a ti by s sebou snad mohli přinést žádané oživení. Budou ho potřebovat, jakmile se potkají s vaší čepelí.

Nejnovější články