Insurgent Pack pro Killzone: Shadow Fall představí nové povolání
zdroj: tisková zpráva

Insurgent Pack pro Killzone: Shadow Fall představí nové povolání

6. 3. 2014 14:37 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jakkoliv byla kampaň Killzone: Shadow Fall zklamáním oproti předcházejícím dílům série, multiplayer, i když se to zpočátku nemuselo zdát, se ukázal být velmi životaschopným a zábavným. Že hráče skutečně baví dokazují Guerilla Games oznámením prvního placeného DLC, které do multiplayeru přidá nové povolání a schopnosti, zatímco do kampaně obtížnost.

Insurgent Pack přináší stejně pojmenované povolání, které symbolizuje sabotéra z obou stran konfliktu. Insurgent začíná hru jen s pistolí, ale umí krást zbraně a schopnosti zabitých protivníků. Takže za chvíli může mít místo pistolky pořádnou pušku a nádavkem i nějaký ten speciální trik. Navíc si tyhle bonusy uchovává po celou dobu trvání kola. A kdyby to bylo málo, umí nadělat paseku v protivníkově bojové infrastruktuře. Pomocí schopnosti Hack totiž přemění automatizované pozemní prostředky protivníka na „přátelské.“ 

Insurgent vážně vypadá jako zábavné povolání, které bude vyžadovat specifickou strategii. Na novinky se mohou těšit i ostatní povolání. Support dostane E-Pulse emitter, jehož instalace v dané lokaci výrazně znepříjemní budování protivníkových mechanických hraček. Scout si díky Tactical Echo Emitter posvítí na infiltrátory, protože bude v dané oblasti až do vyčerpání vysílat Tactical Echo. Assault zase získá stacionárního Guard Drone, která pohlidá klid v určeném prostoru. Jen nevím, jak se bude lišit od věže.

Objeví se i trojice nových zbraní. Třeba stará dobrá klasika předešlých her, útočná puška M82! Chybělas nám... L512 SMG Pistol je sekundární braň, automatická pistole nebo spíše malý samopal. Sta14 Rifle je klasická sniperka, na kterou je spolehnutí.

Do kampaně přinese Insurgent Pack Elite mód, což je vlastně Hard mód, ale jen s trojicí životů. Vlastníci DLC budou mít v onlinu spawnované krabice se sběratelskými předměty, za něž pro sebe získají pár bodů navíc. Zbylý obsah DLC tvoří skiny, hlasy, trofeje, challenge, prostě klasika.

Nejdůležitější součástí DLC je ale nové povolání, protože na papíře vypadá zábavně. Insurgent Pack vyjde někdy v dubnu, bude stát 10 dolarů a vlastníci Season Passu jej budou mít samozřejmě zdarma.

Zdarma všem majitelům hry jsou ale dostupné dvě nové multiplayer mapy The Cruiser a The Hangar, které předvádí dvě krátká videa někde okolo.

...

S vydáním map rovněž souvisí možnost hrát multiplayer Killzone: Shadow Fall zdarma bez nutnosti kupovat si hru nebo mít zaplacenou službu PS Plus. Zkrátka, multiplayer Shadow Fall si může nyní vyzkoušet zdarma každý majitel konzole PS4. Vzhledem k jeho kvalitám by byl vyloženě hřích této nabídky nevyužít.

...

Nejnovější články