Ironclad Tactics je americká občanská válka říznutá bitevními roboty
zdroj: tisková zpráva

Ironclad Tactics je americká občanská válka říznutá bitevními roboty

28. 8. 2013 17:31 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Máte rádi kartičkové hry, tahové hry a případně ještě alternativní historii a jako bonus válku Severu proti Jihu? Tak to pro vás asi nezávislé studio Zachtronics vytvořilo dokonalou hru! Ironclad Tactics je totiž chystaná strategie, která v sobě spojuje všechny uvedené prvky. Pracuje s jednoduchou myšlenkou, že během zmíněné občanské války přišli vědci s vynálezem bitevních robotů poháněných parou.

Kromě toho, že bojovali oni roboti ale do sebe stříleli nadále i lidé, protože na některé práce jsou lepší a hlavně jsou levnější. Roboti se jmenuji „Ironclad“ a odtud tedy i název hry, Ironclad Tactics. Její základ ovšem tvoří karetní hra, respektive balíček, který postupně budujete, upravujete a vytváříte dokonalou armádu. Balíček. No prostě obé v jednom.

Zachtronics plánují vydat svou karetní strategii na Steamu 18. září a posléze k ní přidat i další kampaně, které můžete získat dopředu za předobjednávku hry. Kromě toho, že budete testovat balíček v kampani, budete se moci postavit i živým soupeřům, které vyzvete přes internet. Pokud vás zajímá víc, nasměruji vás na oficiální stránky projektu a přihodím hlavně trailer, který ukazuje, jak Ironclad Tactics vypadá v chodu.

...

Nejnovější články