Jeden z tvůrců Halo oznámil sci-fi střílečku Disintegration
zdroj: tisková zpráva

Jeden z tvůrců Halo oznámil sci-fi střílečku Disintegration

13. 7. 2019 11:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Marcus Lehto byl součástí studia Bungie od roku 1997 a je jedním z tvůrců série Halo. Dnes už byste ho ve firmě nenašli, jelikož se v minulosti odtrhnul, aby v roce 2014 spoluzaložil studio V1 Interactive. V něm se začalo pracovat na sci-fi střílečce Disintegration, která se konečně představila světu.

Když se tak koukám do historie našich článků, tak o Disintegration se poprvé mluvilo už v prosinci roku 2017, i když tehdy jsme ještě neznali jméno. Zmínka o hře zazněla u příležitosti založení studia Private Division spadající pod Take-Two, které si dalo za cíl hledat a vydávat zajímavé nezávislé hry jako třeba The Outer Worlds a Ancestors: The Humankind Odyssey.

Už tehdy jsme se dozvěděli, že spoluautor Halo pracuje na sci-fi střílečce z prvního pohledu, což se nám nyní jen potvrzuje. Kromě názvu totiž nedostáváme nic moc konkrétního, jen kratičké video se záběry na vesmírnou loď z titulního obrázku.

zdroj: Archiv

Disintegration tedy ještě zůstane pár dní tajemstvím, ale na pořádné odhalení nebudete čekat zas tak dlouho. Dojde k němu totiž během letošního Gamescomu, tedy v druhé polovině srpna. Hra vyjde v roce 2020 a zároveň ve fiskálním roce 2021, což znamená, že ji můžete očekávat v období mezi 1. dubnem a 31. prosincem příštího roku.

Nejnovější články