Jedna z nejlepších adventur roku 2017 Thimbleweed Park je zdarma v Epic Storu
zdroj: tisková zpráva

Jedna z nejlepších adventur roku 2017 Thimbleweed Park je zdarma v Epic Storu

22. 2. 2019 13:29 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Thimbleweed Park je životopis i učebnice adventurního designu. Stejně jako se pověstný švec drží svého kopyta a šije skvělé boty, udělal Ron Gilbert adventuru, která naplňuje potenciál a možnosti žánru,“ píše Pavel Dobrovský ve své recenzi dva roky staré adventury, kterou si nyní můžete přivlastnit jen za cenu stažení launcheru od Epicu.

Epic vytrvale pokračuje ve svém slibu nabídnout každé dva týdny jednu hru zdarma. Stačí mít launcher a hru si „koupit“ za nula nula nic.

Zatím se v nabídce octly samé zajímavé kousky, mezi které se rozhodně řadí i adventura Thimbleweed Park od v podstatě zakladatele žánru Rona Gilberta (Maniac Mansion, The Secret of Monkey Island). Akci je možné využít do 7. března a jakmile si hru jednou přivlastníte, bude vaše navždy.

zdroj: Vlastní

Thimbleweed Park vás vrátí do osmdesátých let minulého století, svěří vám dva agenty ne nepodobné Mulderovi a Scullyové a postaví vás před vraždu v podivném městečku s ještě podivnějšími obyvateli.

Hra exceluje na mnoha frontách – v postupně obtížnějších hádankách, ve vykreslení jednotlivých postav, v jejich dabingu, ve svobodě přístupu k příběhu, v absurdnosti i vtipu. Jde o titul, který by žádného milovníka adventur neměl minout.

Epic Games Store jako vždy nabízí pohled do blízké budoucnosti, díky čemuž víme, jaká hra bude zdarma následovat po Thimbleweed Parku. Je jí podivné farmařící FPS Slime Rancher, ve kterém chováte zvláštní mimozemské formy života. Proti gustu…

Nejnovější články