Jindra se brzy přidá k partě žoldáků v DLC Band of Bastards pro Kingdom Come
zdroj: Foto: Warhorse

Jindra se brzy přidá k partě žoldáků v DLC Band of Bastards pro Kingdom Come

3. 1. 2019 12:14 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jindra už postavil novou vesnici a pomohl zamilovanému známému, jen aby se ve třetím dodatku Band of Bastards dal na dráhu žoldáka. Respektive vypomohl skupině nájemných bojovníků, která zdejší krajinu nemá za svou domovinu a potřebuje spolehlivého průvodce.

DLC Band of Bastards se točí kolem šesti elitních vojáků, které si najal pan Racek Kobyla, aby strážili zdejší cesty a zbavovali je banditů a různých hrdlořezů. Jindra jim poslouží jako navigace, ale když na to přijde, přiloží k dílu i své ruce. Třeba při hledání důkazů a stopování pachatelů. Nebo v soubojích.

Nové DLC je obecně orientované na souboje, takže pokud vám tato část Kingdom Come: Deliverance úplně nepřirostla k srdci, pak se moc netěšte. Jak vyplynulo ze včerejšího streamu studia Warhorse, tentokrát se z ničeho nevykecáte. Musíte se vymlátit.

I proto Band of Bastards začíná cvičným, ale zjevně náročným soubojem, aby hráč zjistil, zda vůbec má smysl se v daném okamžiku pouštět hlouběji do dodatku.

Záběry z hraní začínají ve 41. minutě a předchází jim krátké povídání o obsahu DLC. I tentokrát cestou narazíte na novou zbraň, štít, a dokonce i celou zbroj. V době psaní článku ještě není dostupný trailer odvysílaný v závěru streamu, nemáme obrázky, ani kartu na Steamu. Ale na samotné DLC nebudete čekat dlouho. Vyjde totiž zkraje února.

Nejnovější články