Journey to the Savage Planet je sci-fi adventura od veteránů z Ubisoftu
zdroj: tisková zpráva

Journey to the Savage Planet je sci-fi adventura od veteránů z Ubisoftu

8. 12. 2018 15:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud byste čekali, že první hrou bývalého zaměstnance Ubisoftu, který stojí za Far Cry 4, bude nějaká podobná akčňárna, pak byste byli na omylu. Alex Hutchinson, který v roli ředitele stál i u zrodu Assassin’s Creed III, se ve své loni založené společnosti Typhoon Studios pustil do mnohem klidnějšího projektu. Spolu s dalšími zakladateli studia, kteří pracovali na Splinter Cellu a Army of Two, připravuje adventuru Journey to the Savage Planet založenou na průzkumu cizí planety.

Jako ve spoustě případů oznámení na Game Awards je i Journey to the Savage Planet skoupá na informace. Video níže je prakticky nicneříkající, pouze odhaluje přítomnost mimozemských světů. Oficiální web je pak ještě chudší. Jediné střípky formující jistou představu tak pocházejí z popisu samotného videa.

Journey to the Savage Planet je adventura z prvního pohledu, ve které pracujete pro společnost Kindred Aerospace, což je „čtvrtá nejlepší mezihvězdná průzkumná společnost“. V jejích službách se vydáváte do cizího světa s minimem vybavení a jasným cílem – prozkoumat a katalogizovat zdejší faunu a flóru a na základě toho rozhodnout, zda je planeta vhodná pro osídlení lidmi.

Konkrétnější informace na sebe snad nenechají dlouho čekat, protože Journey to the Savage Planet vyjde v příštím roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články