K atmosférickému hororu Leayers of Fear se vrátíte v DLC Inheritance
zdroj: tisková zpráva

K atmosférickému hororu Leayers of Fear se vrátíte v DLC Inheritance

4. 7. 2016 15:14 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Studio Bloober Team zabodovalo se svým pohlcujícím hororem Layers of Fear, který vás zavedl do domu a mysli malíře, který se stále více propadá do hlubin šílenství. Přišel o manželku, rodinu a nyní přichází i o rozum, pokud se tak již nestalo. To vše se ale vztahuje k první hře, jejíž recenzi si můžete přečíst zde. Příběh hry se ale vrací v DLC Inheritance, v němž si zahrajete za jeho dceru a její pomocí doplníte zbývající kousky skládačky toho, co se stalo.

Pohled dcery na dům, v níž její otec a dříve i rodina žili, bude doplňovat právě tyto kousky. Dozvíte se další informace o tom, co se stalo a skrze její vzpomínky se dokreslí obraz celé tragédie. Je jen otázka, zda na konci tohoto srovnání se s minulostí bude odpuštěné a nebo ještě hlubší nenávist. Jak postupujete poničeným domem, doplňují se vzpomínky na prožité události s odkazem jejího šíleného rodiče.

Otázka, jak se nakonec hlavní hrdinka ke všemu postaví, není rétorická, protože DLC bude mít dva konce. K jakému se dostanete rozhodně to, jak hrajete. Celé vyprávění by mělo doplnit události původní hry, ale především nabídne samostatně funkční příběh. Layers of Fear: Inheritance vyjde 2. srpna na PC, Mac, Xbox One a PS4 za 5 dolarů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články