Kamioňáci, spojte se. Kalifornský zával v American Truck Simulator se sám neodstraní
zdroj: tisková zpráva

Kamioňáci, spojte se. Kalifornský zával v American Truck Simulator se sám neodstraní

26. 6. 2018 12:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Za měsíc tomu bude rok od neobvyklého updatu pro American Truck Simulator, který znesnadnil cestování po pobřeží Kalifornie. Tvůrci se totiž rozhodli zapracovat do hry sesuv půdy, ke kterému skutečně došlo v květnu loňského roku. Práce na jeho odstranění v reálném světě jsou v plném proudu, a i když nemůžete americkým dělníkům pomoct (předpokládám), můžete se zapojit do stejné činnosti po boku ostatních hráčů ve hře.

Samozřejmě nepotřebujete lopatu a nehrozí vám úpal na přímém slunci. Tuto práci vykonají jiní, vy jen přijedete se svým tahačem a odvezete návěs plný hlíny někam, kde za ni budou ještě rádi. Událost běží v rámci online složky World of Trucks, takže se na znovuotevření komunikace podílí hráči z celého světa.

Celkem je potřeba uskutečnit 500 tisíc zakázek, nehledě na to, zda odvezete hlínu od sesuvu, nebo k němu přivezete nové nástroje. V době psaní článku zatím došlo k 42 tisícům převozů, přičemž jejich frekvence je jeden za zhruba 1-2 vteřiny. Zatím se tedy nemusíte bát, že by na vás nezbylo, ale pro jistotu sledujte postup zde.

ATS zdroj: tisková zpráva

Odvozem hlíny přispíváte dobré věci, kdy skutečně pomůžete znovuotevření dálnice ve hře. Za zakázky dostanete normálně zaplaceno, ale čekají vás i další odměny. V podstatě se po vás chce odvozit alespoň pět zakázek, což vám po skončení události odemkne památeční skin kamionu „Operation Big Sur“ (název regionu se závalem).

Pokud jich zvládnete odvozit 15, můžete se těšit na přívěšek bagříku do kabiny a další docela pěkný skin „Juggernaut“ (na titulním obrázku). Sice si nepřeji, aby se ve světě děly další katastrofy, ale podobné události ve hře jsou příjemným osvěžením při čekání na nové dodatky.

ATS zdroj: tisková zpráva

ATS zdroj: tisková zpráva

ATS zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články