Karetní hra The Elder Scrolls: Legends spouští otevřenou betu
zdroj: tisková zpráva

Karetní hra The Elder Scrolls: Legends spouští otevřenou betu

5. 8. 2016 11:49 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jste milovníci karetních her a chcete si dát na chvíli pauzu od Hearthstone nebo Magic: The Gathering? Tak to si pro vás Bethesda připravila dobrou zprávu v podobě otevřené bety The Elder Scrolls: Legends, kterou všichni zájemci můžou okamžitě a bez problémů nebo poplatků začít hrát. Hra je a také zůstane free-to-play, takže se dá očekávat podobný finanční model, jako u konkurenčního Hearthstone.

Legends je na první pohled dost podobná svým oběma zmiňovaným bratrancům, ovšem s jednou zásadní odchylkou – hrací pole je rozděleno na dvě vertikální poloviny, jakási křídla. Ta jsou od sebe izolovaná, takže karty z různých stran na sebe, až na pár speciálních výjimek, nemohou dosáhnout. Do toho se přidávají ještě speciální schopnosti hrdinů z různých ras a dohromady to vypadá na vcelku zajímavě namixovaný karetní mix, který rozhodně nekopíruje úspěšné tituly.

Zajímavý experiment s rozdělenou hrací deskou, podpořený dalšími novými mechanikami a oblíbeným světem Elder Scrolls, by měl podle tvůrců vést k dostatečnému odlišení Legends od příbuzných her. Hra si už prošla několikaměsíční fází uzavřené bety a prvotní ohlasy nejsou vůbec špatné. Pokud vás zajímají bližší informace o hratelnosti, přečtěte si naše dojmy z hraní.

Betu si můžete stáhnout na oficiálních stránkách Bethesdy. Plná verze hry by pak měla vyjít ještě během tohoto roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články