Kdy a pro koho přijde beta Resistance 3
zdroj: tisková zpráva

Kdy a pro koho přijde beta Resistance 3

29. 7. 2011 11:07 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patříte mezi fanoušky multiplayeru ve hrách série Resistance, jistě jste s mírnou...

Pokud patříte mezi fanoušky multiplayeru ve hrách série Resistance, jistě jste s mírnou dávkou nevole zaznamenali zprávu o snížení maximálního počtu hráčů na 16. Zřejmě vás tedy svrbí prsty, abyste vyzkoušeli, zda se i přes tento fakt vyklube z retro postapokalyptické FPS dobrý multiplayerový titul nebo bude hlavním trumfem zase kampaň. Prostředkem, který by vám měl od svrbění prstů ulevit, je multiplayerová beta a pokud jste předplatiteli PS Plus, budete ji moci vyzkoušet už 10. srpna. Pokud PS Plus nemáte, budete si muset počkat na pozdější termín, kdy budou upřesněny podmínky pro vstup těch neprivilegovaných.

V betě budou k dispozici dvě mapy – velšská Seaside of Glamorgan a kolumbijská Trainyard in Bogota. K dispozici budou dva z pěti módů – Team Deathmatch a Chain Reaction. Levelovat a získávat schopnosti i nové zbraně budete moci do dvacátého levelu, takže všechny karty hra ještě neodkryje, navíc některé zbraně a ability prostě neodemknete. Uvnitř článku najdete desetiminutové video z bety, které naznačuje, co vás čeká a nemine.


Je třeba říci, že se autor videa hned na začátku zaklíná, abyste jej nesoudili dle předvedené show, jelikož se snažil hlavně ukázat hru. Team Deathmatch v Bogotě vypadá zatím, alespoň v tomto pojetí, trochu osaměle a osiřele – což může být i tím, že souboj 2 na 2 není žádná bitevní vřava. Samozřejmě to nejde srovnávat s případnými bitvami klanů, ale střety ani tak nepůsobí příliš adrenalinově.

Zdá se, že Resistance 3 bude mít, stejně jako velká část ostatních multiplayerových FPS, problémy s nastavením brokovnice, která se zdá být opravdu silná, tedy, pokud se s ní trefíte. Zajímavě vypadá předvedený hologram, u nějž je ale využitelnost asi vyšší na volném prostranství, protože při kolizi s překážkou jasně problikává. Nicméně, konkrétní soudy budeme moci vypouštět až si betu sami vyzkoušíme.

zdroj: Archiv

Nejnovější články