Kickstarter nakopne Leisure Suit Larryho
zdroj: tisková zpráva

Kickstarter nakopne Leisure Suit Larryho

2. 4. 2012 19:38 | Novinky | autor: levis |

Kickstarter je jednoznačný fenomén na herní scéně a nejnověji by se skrze něj měl financovat i nový Leisure Suit Larry. Starý dobrý chlípník Larry, protagonista série adventur, které pamatují snad už jen pamětníci, by měl po pětadvaceti letech ožít v plnohodnotném remaku prvního dílu Larry in the Land of the Lounge Lizards. Vývojáři z Replay Games prosí hráče o pomoc, aby se jim podařilo Larryho obléct do moderního hávu, upravit tak, aby šel hrát na dotykových obrazovkách i mobilech - aby všechny postavy ve hře mluvily a celé to bylo ještě vtipnější, než kdykoliv předtím. S humorem nešetří ani průvodní video kickstarteru:

zdroj: Archiv


Licenci už od Big Software autoři získali a dokonce i tvůrce původní série Al Lowe (ve videu plešatící chlapík s panděrem) přislíbil pomoc při oživení hry. Z původních vývojářů se na remaku mají podílet dále Josh Mandel, Sabine Duvallová a Leslie Balfour. A stále platí, co autoři anoncovali už vloni na podzim: když se zadaří prvnímu dílu, remaku se postupně dočká všech sedm dílů Larryho.

Zatím se kromě PC počítá s Xbox Live Arcade, Playtation Network, dále telefony pro Windows, čtečkou Kindle, počítači Macintosh a samozřejmě androidy, iPady i iPhony. Soundtrack by měl nahrát symfonický orchestr.

V době psaní článku vývojáři nasbírali 10 tisíc z celkových 500 tisíc dolarů. Do konce kickstarteru zbývá 29 dnů, zatím jej podpořilo 206 hráčů.

Nejnovější články