Kingdom Come: Deliverance bude příští týden zadarmo
zdroj: Warhorse

Kingdom Come: Deliverance bude příští týden zadarmo

7. 2. 2020 9:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Epic Games Store nadále pokračuje ve své strategii lákat do svých tenat nové zákazníky skrze rozdávání her bez jakéhokoliv závazku. Do včerejšího večera jste touto cestou mohli přijít ke skvělé simulaci Farming Simulator 2019, od té doby jsou v nabídce dvě deskovky a za týden se přidá český středověk.

Právě teď si v Epic Games Storu můžete přivlastnit dvě digitální verze stolních her Ticket to Ride a Carcassonne. V Ticket to Ride budete soupeřit s ostatními hráči ve výstavbě železnic v různých zemích světa, zatímco v Carcassonne budujete hrady všemožných tvarů. Obě deskovky spadají do kategorie rodinných her, jejichž pravidla pochopíte během jednotek minut.

Původně měla být v nabídce ještě třetí stolní hra Pandemic, ve které se hráči společnými silami snaží zastavit smrtící nákazu, ale krátce po oznámení byla ze „záhadných“ důvodů vyjmuta z akce a prý ji dostanete někdy později. Je zvláštní, že zatímco hra Plague Inc., ve které hrajete za zlou nemoc a snažíte se vyhladit lidstvo, díky koronaviru prosperuje, Pandemic, ve kterém se šíření obdobné nemoci snažíte zabránit, se radši schová pod koberec...

Nabídka dvou deskovek skončí ve čtvrtek 13. února v 17:00, kdy je vystřídá české RPG Kingdom Come: Deliverance. Pokud tedy čirou náhodou ještě nemáte prvotinu studia Warhorse, lepší příležitost asi nebude.

zdroj: Archiv

Epic Games Store rozdává povětšinou skvělé hry, ale spíš z řad menších, nezávislých titulů. Kingdom Come: Deliverance je ovšem plnokrevné RPG na desítky a desítky hodin, kterému se podařilo dobýt svět a prodat miliony kopií napříč počítači a konzolemi.

Ale Epicu to zjevně přišlo málo, takže vám k tomu přihodí ještě černobílou mlátičku Aztez, jejíž pozoruhodný vizuál ozvláštňuje patřičné použití červené, ale také zelené.

A nakonec něco pro milovníky Steamu: pokud vytrvale čekáte na vypršení exkluzivity Metro Exodus, pak se podle oficiální informace dočkáte v sobotu 15. února v 6 hodin ráno.

Nejnovější články