Kocour v botách ze Shreka bude mít vlastní hru
zdroj: tisková zpráva

Kocour v botách ze Shreka bude mít vlastní hru

29. 9. 2011 11:30 | Novinky | autor: levis |

První prosincový den přijde i do našich kin Kocour v botách - nový animovaný film studia Dreamworks, v jehož hlavní roli bude šarmantní kocourek namluvený Antoniem Banderasem, nejoblíbenější vedlejší postava ze série Shrek. Zarytí fanoušci Kocoura už ale tou dobou budou moci hrát i stejnojmennou akční adventuru, kterou chystá THQ.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ve hře budete kocourka muset naučit šermovat, pomstít jej, očistit si jméno v městečku San Ricardo a také zazpívat několika kočičkám. Zvlášť velký důraz prý autoři kladou na bojové scény, v nichž bude kocourek umět blokovat nepřátelské rány, útočit na několik způsobů nebo využívat speciálních schopností typu Claw Frenzy (zřejmě smrtící podrápání protivníka).

Součástí hry budou i stealth mise, v nichž se Kocourek bude muset nepozorován prosmýknout okolo nic netušících stráží. Další specifické vlastnosti už se mají odvíjet od toho, jakou verzi hry si pořídíte: ta pro Kinect využije celého vašeho těla při bojových sekvencích i hře na kytaru, ve verzi pro PlayStation Move se zase bude asi přirozeněji šermovat. Tato disciplína prý nezůstane cizí ani majitelům Wii, kde se počítá s tvořivou kombinací Remote a Nunchuku.

Kocour v botách aneb Puss in Boots vyjde v zimě pro 360, PS3, Wii a DS.

Nejnovější články