Kolonizace rudé planety v Surviving Mars je zase o něco náročnější, ale zároveň levnější
zdroj: tisková zpráva

Kolonizace rudé planety v Surviving Mars je zase o něco náročnější, ale zároveň levnější

27. 9. 2018 12:41 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Kolonizace Marsu nikdy nebyla a pravděpodobně ani nebude procházka růžovým sadem. Přesto se najdou hráči, kteří požadují ještě větší výzvu. A Paradox jim hodlá vyhovět. Budovatelská strategie Surviving Mars se formou updatu dočkala nových výzev mířících na hardcore fanoušky hry. Myslí ale i na nováčky, kterým usnadňuje úplně první krok.

Ne že by tvůrci právě teď vylepšili tutoriál, který patřil mezi výtky v Lucčině recenzi. Ale noví zájemci o Surviving Mars už nemusí z virtuální peněženky tahat 40 eur, nýbrž o čtvrtinu méně. Jde o úplně stejný krok, ke kterému se před týdnem odhodlali v 1C u titulu Ancestors Legacy.

Pokud patříte mezi fanoušky hry, můžete se směle vrhnout do 24 nových výzev, které pořádně otestují vaše manažerské schopnosti. Každá před vás postaví jiné podmínky, ať už jde o dostupné sponzory, souřadnice mapy, pravidla hry, nebo samotné cíle výzvy.

Výzvy budou z hlediska hratelnosti časově omezené. Kupředu vás požene touha dosáhnout na excelentní hodnocení, ale také fakt, že řešení problémů nesouvisejících s výzvou vás bude zdržovat od cíle, jehož splnění nemusíte stihnout. Ale zase nemůžete nechat ostatní věci bez dozoru, jinak se vám celá kolonizace rozsype pod rukama a výzvu rovněž nesplníte.

Najít správný balanc bude klíčové k dosažení kýženého vítězství. Hardcore hráči tak nemají co řešit, jen počkat na stažení updatu a otestovat sebe samotné. Ti, které Surviving Mars minul, mohou zamířit na Steam, kde je základní hra za 30 eur, deluxe edice za 40 a First Colony edice se season passem za 65 eur.

zdroj: Cinemart

Nejnovější články