Korejská střílečka Ironsight kombinuje Call of Duty a Titanfall
zdroj: tisková zpráva

Korejská střílečka Ironsight kombinuje Call of Duty a Titanfall

7. 11. 2017 15:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud mezi vaše záliby patří onlinová složka futuristických dílů Call of Duty nebo čistě onlinový Titanfall, pak vás jihokorejský free-to-play titul Ironsight asi moc nepřekvapí. Přesto posílá do popředí jeden prvek, který ostatní zmíněné hry nemají nebo neupřednostňují. Jsou jím drony.

Drony ozvláštňuji jinak v celku klasickou hratelnost, kde proti sobě na čtrnácti různých mapách stojí dva týmy elitních vojáků v blízké budoucnosti. Pomocí dronů můžete skautovat nepřátele, ostřelovat je z výšky, vystavovat je kamikaze, přivolat na ně letecký útok, dron vás může doprovázet a krýt vám záda nebo se postará o sestřelování nepřátelských dronů z oblohy (viz videa na YT kanálu).

zdroj: Archiv

Je to docela vítaná změna, ale hra nestojí pouze na ní. K dispozici vám bude opravdu široký arzenál více jak stovky upravitelných zbraní a jak dokazují záběry ze hry, posadíte se i za kulomet vrtulníku a pokosíte nebožáky z ptačí perspektivy, případně se nasoukáte do válečného mecha po vzoru zmiňované Titanfall. Samozřejmostí je i odemykání skinů zbraní a postav.

Ironsight bude free-to-play, ale za něco se platit musí. Tvůrci z Wiple Games se zatím nepochlubili za co, ale chtějí-li jít s dobou, pravděpodobně se nevyhnou všudypřítomným lootboxům. V každém případě se vám již brzy naskytne možnost si Ironsight vyzkoušet. 14. listopadu se otevřou brány uzavřené bety, do které se můžete hlásit zde. Pokud si však chcete být jistí svou účastí, musíte si pořídit jeden z těchto balíčků. Plná verze pak dorazí na začátku příštího roku.

Nejnovější články