Kupte Duke Nukem 3D za pusu, sledujte non-stop přenos speedrunů klasických her a podpořte boj proti rakovině
zdroj: tisková zpráva

Kupte Duke Nukem 3D za pusu, sledujte non-stop přenos speedrunů klasických her a podpořte boj proti rakovině

5. 1. 2015 19:51 | Novinky | autor: Petr Poláček |

První velký Humbe Bundle roku 2015 nabízí nejklasičtější z klasických stříleček a skvělé plošinovky za pár šupů, vybírá peníze na boj s rakovinou a netradičně doprovází celou akci maratónem speedrunů desítek starých, nových, legendárních i neznámých her pro PC, konzole i handheldy. Bundle nese název Awesome Games Done Quick a vlastně jen dává prostor pravidelnému charitativnímu maratonu ve speedrunech s názvem Games Done Quick. Pokud si chcete pořídit Duke Nukem 3D: Megaton Edition nebo Oddworld: Abe's Odysee a další hry za pár korun nebo pořádný balík peněz, přispět na dobrý účel a ještě se přitom pokochat, jak vaše oblíbené hry drtí na čas profíci, určitě si nenechte aktuální Humble Bundle ujít. Běží až do 11. ledna a po celou dobu trvání běží nepřetržitě stream se speedruny!

Za libovolnou cenu (dolar a výše) si koupíte zmíněnou Megaton edici DN3D, Redux edici Shadow Warriora, Oddworld: Abe's Oddysee a Volgarr the Viking. Když zaplatíte alespoň šest babek, získáte třicetidenní předplatné turbo služby Twitche, plošinovku Shantae a early access verzi hry SpeedRunners.

Za "příspěvek" vyšší než deset babek získáte skvělou logickou plošinovku Escape Goat 2 a tříměsíční předplatné prémiové verze streamovacího softwaru XSplit. No a za 30 a víc babek získáte merchandise (trička, odznáčky, atd.), který se váže k tomuto konkrétnímu Humble Bundlu. Svůj příspěvek můžete jako obvykle rozdělit podle své libovůle mezi tvůrce zmíněných her a charitu a být vámi, nešetřil bych. Už jen kvůli speedrun maratonu, který Humble Bunlde doprovází.

Program vysílání najdete na této stránce, dokonce hezky převedený do našeho času. Prozatím dostávaly přednost zejména starší konzolové tituly, ale třeba dnes od 23:19 můžete sledovat rychloprůchod skvělou střílečkou Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II a hned poté následují speedruny dalších legendárních stříleček Duke Nukem 3D, Blood a Descent.

Zajímavý program především pro retromaniaky nabízí i další dny, ale vás bude možná zajímat speedrun Morrowindu po jedenácté hodině dopolední ve středu nebo speedruny Half-Life: Opposing Force, HL2: Episode 2, Portal a Portal 2, které začínají v noci ze čtvrtku na pátek. Anebo si v sobotu kolem šesté prohlédnete, jak profík prochází jako nůž máslem skrz Dark Souls II. Program je bohatý, určitě si vyberete. A když už se budete dívat, přihoďte něco na prevenci rakoviny či vývojářům, i když hry už máte. Vždycky je můžete někomu rozdat :)

Nejnovější články