Květnovými hrami zdarma na PS Plus jsou střílečka Alienation a Tales from the Borderlands
zdroj: tisková zpráva

Květnovými hrami zdarma na PS Plus jsou střílečka Alienation a Tales from the Borderlands

3. 5. 2017 16:35 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Předplatitelé služby PlayStation Plus se v květnu jako obvykle dočkají titulů zdarma, a tentokrát se urodila docela zajímavá nadílka, která potěší jak fanoušky zběsilých akcí, tak přemýšlivé typy, co si raději užijí kvalitní příběh plný obtížných rozhodnutí. Do prvního košíku patří střílečka Alienation, ten druhý pak reprezentuje vynikající adventura Tales from the Borderlands od studia Telltale.

V loňské Alienation se dočkáte arkádového top-down chaosu, v němž se snažíte, jak jinak, rozstřílet nekonečné hordy emzáků útočících na vaši rodnou planetu. Z Vilémovy recenze vyplývá, že tahle hra vás svou akční složkou rozhodně neurazí, ale ani neohromí – jde zkrátka o sázku na jistotu: „Nakonec vám zůstane velice hezká grafika, robustní akce a pár hodin zábavy, která ale nemá vlastní tvář a není tedy prakticky zapamatovatelná. Alienation je natolik bezpečná, až je nudná.“ Au. No ale víte, jak to je s těmi darovanými koni a jejich zuby.

zdroj: Archiv

Tales from the Borderlands je jiná záležitost. Jde o jednu z nejpovedenějších adventur z dílny Telltale, což je vlastně docela překvapení. Kdo by čekal, že šílený svět kooperační střílečky Borderlands poslouží jako výborné zasazení pro komediální dobrodružství stojící na charismatických postavách a černém humoru? Podařilo se, aspoň pokud věříte mně či Milošovi a jeho recenzi první epizody.

zdroj: Vlastní

Obě hry jsou na PS Plus dostupné už od včerejška, takže pakliže jste členy elitního klubu Sony, nezapomeňte si je přidat do své knihovny.

Nejnovější články