LEGO hry Pán prstenů a Hobit zmizely z digitálních obchodů
zdroj: tisková zpráva

LEGO hry Pán prstenů a Hobit zmizely z digitálních obchodů

4. 1. 2019 9:58 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

O rozdávačce LEGO The Lord of the Rings na Humble Store jste se v prosinci mohli dozvědět z naší bleskovky, ovšem teď je tématu potřeba věnovat plnohodnotný článek. Ptáte se proč, když akce už dávno skončila? Protože se stalo něco zvláštního. Lego Pán prstenů i jeho bratránek Lego Hobit se zničehonic po anglicku vypařili ze všech digitálních obchodů a už je neseženete.

Nejspíš se stalo to, že vydavateli WB Games zkrátka vypršely licence a on je neobnovil. Je zajímavé, že zatímco na steamové stránce Lego Pána prstenů už nenajdete možnost hru zakoupit, například u Shadow of Mordor a Shadow of War to pořád jde. Možná kvůli rozdílu licencování knih a filmů.

Pokud hry vlastníte, například proto, že jste si je předvídavě vyzvedli na Humble Store, můžete je dál normálně hrát. Ale pakliže máte klíče a ještě jste je neaktivovali, spěchejte – jejich platnost vyprší a vy už s kostičkovým Frodem Středozem nezachráníte.

Samozřejmě to neznamená, že se prstenová dobrodružství na Steam a spol. už nikdy nevrátí, všechno záleží na tom, jak se spolu dohodnou pohlaváři někde ve svých temných věžích. Hry to jsou sice starší, ale pořád fajn, zvlášť v kooperaci s někým mladším, tak doufejme, že vstanou z mrtvých jako Beren a Lúthien.

Nejnovější články