Lego Marvel's Avengers shrne rovnou šest komiksových filmů
zdroj: tisková zpráva

Lego Marvel's Avengers shrne rovnou šest komiksových filmů

12. 10. 2015 11:20 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Na konci ledna se mohou hráči těšit na další z nevyčerpatelné řady LEGO her, tentokráte na titul Lego Marvel's Avengers. Jeho název jasně napovídá, co bude náplní hry a především také to, jakých postav se hráči budou moci ujmout. Vybírat přitom opět půjde z velké řady platforem, neboť jak je u studia Traveller's Tales dobrým zvykem, tak své hry vydávají prakticky na vše, co má k dispozici displej a alespoň jednu analogovou páčku.

Lego Marvel's Avengers je druhý díl LEGO série zasazený do univerza komiksového Marvelu. Těšit se tím pádem můžeme na řadu komiksových hrdinů z rovnou šesti marvelovských filmů. Řeč je konkrétně o obou dílech Avengers (pochopitelně), o dvojici filmů s Kapitánem Amerikou, o Thorovi a jeho Temném světu a konečně se také hra inspiruje třetím Iron Manem.

Pokud je tedy kombinace marvelovského univerza a LEGO her obecně vaším šálkem kávy a je vám po chuti odlehčená hratelnost ruku v ruce se světem komiksu, tak se máte nač těšit. Ostatní možná jen mávnou rukou nad tím, kolikátý že tento přírůstek do kostičkované série to vlastně je. Každopádně, přesvědčit se o kvalitách hry a o stále přítomném smyslu pro humor nového Lego Marvel's Avengers budeme moci 29. ledna.

zdroj: Archiv

Nejnovější články