Leisure Suit Larry vyjde znovu, tentokrát v HD
zdroj: tisková zpráva

Leisure Suit Larry vyjde znovu, tentokrát v HD

11. 10. 2011 16:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud si pamatujete sérii adventur se sexem posedlým Larrym v hlavní roli, jistě je vám...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pokud si pamatujete sérii adventur se sexem posedlým Larrym v hlavní roli, jistě je vám alespoň 25 let, protože přesně tolik oslaví tenhle slizký chlapík příští rok. Právě tohle výročí představuje ideální příležitost pro tým Replay Games a Ala Lowea, aby společně představili plánovanou sérii HD remaků jednotlivých dílů. Prvním, který bude k dispozici v novém kabátku, by měl být Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards.

Jestli se tenhle první pokus o oživení značky v nové grafice podaří, budou následovat i předělávky dalších dílů. Al Lowe, tvůrce původních her, poznamenává: „Jsem nadšený, že jsme Larryho zase vypustili z jeho digitální kobky a svěříme jej do rukou někoho, kdo mu rozumí a chce jej znovu přivést mezi lidi, zvláště mezi ty, kteří jej milují a rozumí mu“.

Co se týče platforem, Replay se bude snažit, o co největší pokrytí, takže se snad dostane na Steam, iOS, Android, On-Live a možná i PSN a XBLA. Tak či tak jde o příjemný závan starých časů, ve kterých adventury patřily k hlavním žánrům, odkud se ale v mezičase posunuly do prostoru, kde bychom je před pětadvaceti lety určitě neviděli. Na okraj zájmu.

Nejnovější články