Letní update pro No Man’s Sky konečně představí plnohodnotný kooperační multiplayer
zdroj: tisková zpráva

Letní update pro No Man’s Sky konečně představí plnohodnotný kooperační multiplayer

19. 5. 2018 11:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Před pár měsíci jsme se dozvěděli o již čtvrtém chystaném updatu, který opět posune rozporuplnou No Man’s Sky k lepší zítřkům. Spolu s tímto updatem stále nazvaným jen NEXT se hra poprvé podívá i na Xbox One. Nyní už známe datum vydání obojího a pravděpodobně tu nejdůležitější novinku ze všech.

Po vydání No Man’s Sky lidem vadila velká spousta věcí. Vedle chudého obsahu a špatné technické stránky se často vzpomínala absence jiných hráčů, a tedy i možnost kooperace. Nářkům by letos v létě měl být konec. Zatím jedinou oznámenou novinkou chystaného updatu NEXT je totiž plnohodnotný kooperační multiplayer.

Tvůrci z Hello Games se kdysi pokusili utišit vody zobrazením jiných hráčů jako poletujících světelných koulí. Mno, zážitek to rozhodně nezlepšilo. Z oznámení skutečného multiplayeru se už bohužel nedozvídáme, zda naši kamarádi budou stále vypadat jako cizí anomálie, nebo zda konečně nabydou lidské formy.

V kooperaci by pak mělo být možné dělat vše, co jste doteď dělali o samotě. Prozkoumávat planety, těžit materiály, stavět základny, bojovat ve vesmíru. Dokonce si můžete zazávodit na vámi vytvořených tratích. Zní to dobře, a pokud se to povede v takovém smyslu, jaký my hráči očekáváme, pak by mohlo jít o opravdu zlomový okamžik v historii No Man’s Sky.

Nedostatek dalších informací vyvažuje datum vydání vzdálené dva měsíce. Update NEXT dorazí 27. července na všechny platformy, a to včetně Xbox One, na kterou v ten samý den hra poprvé vyjde.

Nejnovější články