Letošní F1 2019 dorazí už za tři měsíce
zdroj: tisková zpráva

Letošní F1 2019 dorazí už za tři měsíce

29. 3. 2019 9:05 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V posledních letech byly závody F1 záležitostí konce letních prázdnin, ale letošní ročník dorazí podstatně dřív, aby se ještě víc přiblížil startu reálné sezóny. F1 2019 vyjde skoro přesně za tři měsíce, v pátek 28. června, na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Odstartuje po boku Velké ceny Rakouska.

Stejně jako loni je i letošní oznámení velice tajemné a první trailer odhaluje pouze obrysy nové formule. Informací je pomálu a jedna z nich by mohla znamenat další evoluční krok pro celou sérii.

Tvůrci z Codemasters se totiž spojili s technickým týmem skutečné F1 vedeným Rossem Brawnem a Patem Symondsem a společně vytvořili úplně novou formuli pro účely hry splňující normy sezóny 2019. Znamená to, že v multiplayeru budete jezdit v unikátní formuli, kterou si navíc polepíte dle libosti.

zdroj: Archiv

Obecně bude kladen důraz na ještě větší personalizaci vozu i jezdce, jsou v plánu nové herní prvky a prý jde o nejambicióznější díl série. Jsou to silná slova, ale je potřeba vzít v potaz, že hra není ve vývoji jen půl roku od posledního dílu, nýbrž už téměř dva roky, takže očekávat větší změny není od věci.

V měsících předcházejících vydání se jistě dozvíme víc a dá se předpokládat, že F1 2019 bude k vyzkoušení na letošní E3.

Nejnovější články