Madfinger Games oznámili mobilní střílečku Shadowgun Legends
zdroj: tisková zpráva

Madfinger Games oznámili mobilní střílečku Shadowgun Legends

15. 8. 2016 18:44 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Všichni (nejen) čeští nadšenci do mobilních her, a nejspíš nejen oni, velmi dobře znají jméno Madfinger Games. Tihle tuzemští vývojáři se dlouhodobě pohybují na špici herního průmyslu pro mobilní zařízení a jejich hry se můžou dohromady pochlubit více než 150 miliony stažení. To je slušné číslo, ale můžete se vsadit, že do pár měsíců ještě výrazně naroste a to kvůli nově oznámené hře jménem Shadowgun Legends.

Už nějakou dobu se v zákulisí šuškalo, že Madfingeři vyvíjejí pod pracovním názvem „Projekt X“ něco speciálního. Nakonec se z toho vyklubala online střílečka z pohledu první osoby, která má podle vývojářů stejné produkční kvality, jako libovolný titul na domácí konzole. To je v rámci mobilního trhu docela odvážné prohlášení, nicméně hry od Madfingerů opravdu vypadají skvěle.

Shadowgun Legends je i podle slov ředitele studia Marka Rabase vůbec nejambicióznější projekt, do kterého se tohle české studio zatím pustilo. Kromě prezentace na Gamescomu si Madfinger pro nadšence připravil ještě jednu možnost, jak zabít čas do vydání a zároveň se lépe seznámit se světem Shadowgun – a to právě původní hru, která je ode dneška k dispozici za cenu jednoho dolaru, přičemž akce potrvá týden. Pokud se chcete dozvědět víc o zápletce, která pohání tohle univesum, není lepší místo, kde začít. 

Děj se odehrává v roce 2380, kdy přírodní zdroje země došly, a tak megakorporace financují kolonizaci galaxie, i třeba za cenu likvidace původního obyvatelstva. Jenže, korporátní člověk míní a okolnosti mění, což ostatně naznačuje i video. Velkým trumfem hry by mělo být online zápolení více hráčů v persistentním vesmíru, v němž se váš žoldnéř postupně vylepšuje. Shadowgun Legends vyjde na iOS a Android a minimálně podle prvního teaseru nevypadá špatně.

zdroj: Archiv

Nejnovější články