Magnetic: Cage Closed připomíná temnější Portal
zdroj: tisková zpráva

Magnetic: Cage Closed připomíná temnější Portal

20. 1. 2015 15:03 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vezměte Portal, místo Portal Gunu použijte Magnetic Gun a sterilně bílé mechanické prostředí vyměňte za pekelnou věznici s plameny, rzí a špínou. Nezávislé švédské studio Guru Games vytvořilo ve hře Magnetic: Cage Closed svou vlastní vizi logické hry z pohledu první osoby, která se točí kolem zbraně, co zvládá manipulovat pomocí magnetických sil s kovovou krychlí, a dále z vězení, ze kterého máte utéct po vyřešení hádanek.

Puzzly by měly mít více možností řešení, což je nápadité, pokud půjde některé hádanky řešit vlastní invencí a ne podle narýsované linky. Navíc se vězení bude neustále měnit rotací jednotlivých místností, takže prý ani jeden průchod hrou nebude totožný. Nejvíce si ale slibuji od toho, že by kromě řešení puzzlů v některých místnostech měly přijít ke slovu i morální volby, které ovlivní další průběh hraní.

O mnoho více zatím o Magnetic: Cage Closed nevíme. Čas na to dozvědět se víc tu ještě nějaký je, hra totiž vychází v březnu na PC, Xbox One a PlayStation 4. Momentálně vypadá jako solidní výstřel do stále nedostatečně oraného pole logických titulů, navíc v zajímavé stylizaci.

zdroj: Archiv

Nejnovější články