Maria a králíky čeká po vydání spousta dodatečného obsahu díky season passu
zdroj: ThinkStock

Maria a králíky čeká po vydání spousta dodatečného obsahu díky season passu

24. 8. 2017 12:38 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na konci srpna se seznam her pro konzoli Switch rozroste o zajímavý, skoro až experimentální titul Mario + Rabbids Kingdom Battle. Z nedávného rozhovoru s šéfem vývoje vyšlo najevo, že tvůrci chtějí hru podporovat i dlouho po jejím vydání. Teď už je jasné, že tím myslel klasický season pass a s ním i řadu DLC.

Investování do season passu vám zajistí tři vlny dodatečného obsahu, které k vám doputují tento i příští rok. Předplatitelé se již v den vydání hry mohou těšit na první DLC s osmi exklusivními zbraněmi se steampunkovým designem. Každá z těchto zbraní má samozřejmě vlastní unikátní statistiky, které se postarají o větší variabilitu vašeho arsenálu v roztomilých bitvách.

Druhé DLC dorazí někdy během letošního podzimu a rozšíří Mario + Rabbids Kingdom Battle po nepříběhové stránce. V tomto případě využijete zkušenosti nabyté v předešlých měsících strávených ve hře, abyste se vypořádali s novými výzvami pro jednoho hráče. Případně k sobě přizvete kamaráda a společně vyzkoušíte nové mapy určené pro kooperaci (vlastní příběh v co-opu projít nepůjde).

zdroj: Archiv

Ubisoft explicitně nepotvrdil podporu jen tří DLC, ale tisková zpráva se ani náznakem nezmiňuje o případných dalších. Třetí a možná tedy i poslední DLC dorazí někdy v roce 2018 a na rozdíl od toho podzimního rozšíří právě příběhovou část hry o novou kampaň. Mario + Rabbids Kingdom Battle vychází již 29. srpna exklusivně na Nintendo Switch. V ten samý den si můžete pořídit season pass za 20 dolarů, tedy za třetinu ceny plné hry.

Nejnovější články