Masakr hrdinů bez bázně a hany může začít, EA nabízí legendární Dungeon Keeper zdarma
zdroj: Vlastní foto autora

Masakr hrdinů bez bázně a hany může začít, EA nabízí legendární Dungeon Keeper zdarma

7. 10. 2016 14:58 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Hry zadarmo jsou vždycky fajn, zvlášť když jde navíc o hry kvalitní. Ubisoft včera oznámil, že všem zájemcům daruje kultovní Beyond Good & Evil, a EA nechce zůstat pozadu. V rámci programu On the House nabízí zdarma neméně legendární strategii Dungeon Keeper z roku 1997, kde se ujmete role pána podsvětí připravujícího smrtící pasti na odvážné služebníky dobra.

Na to, že jí táhne na dvacítku, je Dungeon Keeper pořád ještě až překvapivě příjemně hratelná záležitost. Jistě, z grafiky si na zadek nesednete, ale už jenom bezproblémová funkčnost na moderních systémech je výbornou zprávou, byť je podmínkou samozřejmě využití Originu. Za jedno z vrcholných děl Petera Molyneuxe to ale pravděpodobně stojí.

Jestli máte chuť být na chvíli zlí a naplánovat takové podzemí, ze kterého nevyjde ani jediný živáček, zamiřte na Origin a přidejte si Dungeon Keeper do své knihovny, kde zůstane už navždy a nikdo vám jej nesebere, protože kdyby to ten někdo zkusil, rozcupují ho na kusy hordy pekelné. A tak to má být.

Nejnovější články