Merchant of the Skies vás nechá vybudovat obchodní společnost v oblacích, třeba na zádech želv

2. 4. 2020 12:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Neustále se ženeme za nějakými monstry, střílíme se v čím dál tím užších kruzích, rozřezáváme démony, velíme masakrujícím armádám. A je to samozřejmě velká zábava, ale co když nemáte chuť na krev a třeba takový Animal Crossing je zas až příliš roztomilý? Merchant of the Skies by mohla být zlatá střední cesta. Fantasy tycoon o budování obchodní společnosti na levitujících ostrovech zní rozhodně zajímavě.

Začínáte jako prostý kupec s jednou dřevěnou lodí schopnou brázdit nebesa, ovšem s trochou podnikatelského rozumu se z vás časem může stát majitel monopolu s pobočkami na každém jednotlivém levitujícím ostrově, želvě, mluvící rybě a dalších podivnostech, které utvářejí svět Merchant of the Skies.

Nejde však o tabulkovou záležitost. Hře nechybí lehké RPG prvky spojené s vašimi vyjednávacími dovednostmi, budete objevovat zdejší svět plný obchodních příležitostí a tajemství, poženete se za úkoly příběhu, budete těžit suroviny pro následný prodej, rozšiřovat svou vlastní loď a celé obchodní impérium.

Merchant of the Skies je prozatím v předběžném přístupu na Steamu, kde ho dvě stovky hráčů ohodnotily velice kladně. Ale už známe datum vydání plné hry, která oproti early accessu nabídne plnohodnotnou kampaň s jasně daným cílem. Do budování obchodního impéria se můžete pustit od 17. dubna.

Pokud by vás zajímaly další hry, které vyjdou ve čtvrtém měsíci letošního roku, podívejte se na náš souhrnný článek.

zdroj: Coldwild Games

Nejnovější články