Měsíční předplatné Origin Access Premier v sobě zahrnuje všechny nové PC hry od EA
zdroj: tisková zpráva

Měsíční předplatné Origin Access Premier v sobě zahrnuje všechny nové PC hry od EA

10. 6. 2018 9:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Zdá se, že vstupujeme do nového věku, kdy nebude normální kupovat si hry jednotlivě. Místo toho si předplatíte službu od určitého vydavatele a za v porovnání daleko nižší částku dostanete všechny jeho tituly hned v den vydání, nebo dokonce dřív než všichni ostatní. V takovou budoucnost alespoň věří EA, která na své E3 konferenci oznámila placený program Origin Access Premier.

Jde o vylepšenou verzi už existujícího schématu nazvaného prostě Origin Access, které vám za 5 dolarů měsíčně odemkne zkušební verze nových her a přístup ke knihovně starších titulů. Premier sice bude stát 15 dolarů měsíčně nebo rovnou stovku ročně, ale zato nabízí kompletní přístup ke všem PC hrám od EA, ještě než vyjdou pro zbytek populace.

To znamená, že si za svých 300 a něco korun měsíčně užijete všechny sportovní hry, například FIFA 19 (nově i s licencovanou Ligou mistrů a Evropskou ligou), i velké střílečky jako Battlefield V nebo Anthem. Origin Access Premier by měl být spuštěn letos v létě, takže fanoušci EA stihnou tradiční podzimní nálož tříáčkových her.

zdroj: Archiv

Součástí prémiové verze jsou i všechny výhody základního Origin Accessu včetně přístupu k The Vault, tedy stovce už vydaných her včetně Titanfallu 2, Dragon Age: Inquisition nebo Mass Effect: Andromeda.

A ještě jedna informace pro všechny, kterým třeba nevoní ten správný fotbal a mají raději ten americký: po dlouhé době se na PC vrátí jeho virtuální verze, konkrétně Madden NFL 19. My v redakci bychom uvítali spíš počítačový návrat hokejové série NHL, ale o té zatím nepadlo ani slovo.

Nejnovější články