Mistři portování ze studia Panic Button připravují konzolové verze Torchlightu II a Hoba
zdroj: tisková zpráva

Mistři portování ze studia Panic Button připravují konzolové verze Torchlightu II a Hoba

1. 4. 2019 15:21 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Panic Button je studio, které se proslavilo portováním her na konzole. To jim vděčíme za DOOMa, Warframe a druhého Wolfensteina na Switchi, Subnauticu na PlayStationu 4 a Xboxu One a další velké tituly, ke kterým se letos přidají dva kousky zaniklého studia Runic Games.

I když bylo studio Runic Games před rokem a půl uzavřeno svým majitelem Perfect World, jeho hry žijí dál a díky studiu Panic Button se dostanou k dalším hráčům na dalších platformách. První přijde na řadu poslední titul studia zvaný Hob, který vyjde na Switchi už 4. dubna.

Hob bude na handheldu podporovat dotykové ovládání, dočká se vylepšeného uživatelského rozhraní, úpravy ovládání kamery a podpory HD Rumble. Cena za tuto definitivní edici činí 20 dolarů. Hob byl velice zajímavou akční adventurou v pozoruhodné grafice se zajímavými hádankami, ale nakonec bohužel nešlo o nijak převratné dílo, které by spasilo studio.

zdroj: tisková zpráva

Zato Torchlight II byla jiná písnička. Výborná diablovka, která se nezalekla ani toho, po kom byl její žánr pojmenován. Naopak mu zdárně sekundovala a nyní se konečně podívá i za hranice počítačů.

V případě portu Torchlightu II bohužel nevíme, na jakých konzolích hra vyjde (osobně moc doufám ve Switch) a kdy se tak letos stane. Jedno je ale jisté. Nejde o žádný apríl, protože informace se objevila v noci z pátku na sobotu.

Nejnovější články