Mod Mega City One přináší do Half-Life 2 novou kampaň a zvýšenou obtížnost
zdroj: tisková zpráva

Mod Mega City One přináší do Half-Life 2 novou kampaň a zvýšenou obtížnost

10. 1. 2017 18:20 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Zkombinovat Half-Life 2, soudce Dredda, Tomb Raider a Resident Evil tak, aby z toho nevznikl nehratelný nesmysl, to chce kumšt. Přitom všechny zmíněné kousky posloužily jako inspirace modderovi, jehož přezdívka zní příznačně Crowbar neboli Páčidlo. Výsledkem je modifikace pro Half-Life 2: Episode Two jménem Mega City One, v níž se na scénu znovu vrací legendární Gordon Freeman.

Příběh se odehrává v alternativní realitě, v níž všemi oblíbený obrýlený doktor hledá mimozemský krystal, aby zabránil nepřátelské invazi na planetu Zemi. Budete se muset prodírat ruinami, chrámy a dalšími nepříjemnými místy plnými ještě nepříjemnějších oponentů, jen abyste se octli v titulní megapoli, kde teprve začne jít do tuhého.

zdroj: Archiv

„Na nejtěžší obtížnost je klíčové prozkoumávat okolí a šetřit náboji,“ varuje pan Páčidlo s tím, že mod je kompletně rebalancovaný tak, aby byl těžší a zábavnější. A má na to svědky. Původní verze projektu vznikla jako součást soutěže Hammer Cup 2016, v jejímž rámci byly mapy důkladně otestované. Celé přibližně tříhodinové dobrodružství je už teď volně dostupné ke stažení na ModDB.

Nejnovější články