Modifikace pro XCOM 2 přidá do hry podporu kooperace
zdroj: tisková zpráva

Modifikace pro XCOM 2 přidá do hry podporu kooperace

28. 8. 2016 10:45 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Kreativní členové hráčské komunity, sdružené okolo taktické série XCOM, přijali oznámení podpory modifikací u XCOM 2 s povděkem, a již od vydání má jejich péče blahodárný vliv na herní zážitek řady dalších. Úpravám hry se věnují nejen jednotlivci, ale i celé skupiny, mezi něž se řadí i tým Dragonpunk, který stojí za vlastními nástroji, stejnojmennou modifikací, za obchodem Dragonpunk: Goblin Bazaar, ale především plánovanou podporou kooperace.

A právě ukázku kooperativního režimu nabízí první z plánované série videí. Konkrétně je k vidění několik úvodních obrazovek hry i komentář zástupců týmu. Vidět lze tvorbu serveru, možnost pozvání parťáka (skrze Steam) a spolupráci v rámci společného týmu.

zdroj: Archiv

Zatím to vypadá přinejmenším zajímavě, k vydání by každopádně mělo dojít zhruba ve stejné době, kdy mají vyjít i konzolové verze her, tedy během září. Samozřejmě za předpokladu, že se vývoj nezkomplikuje. Nemělo by k tomu ale dojít, protože na vývoji se podle zástupců týmu Dragonpunk podílí i přímo tvůrci XCOM 2 z Firaxis, potažmo jiní profi vývojáři z Bungie, Sony a Bethesdy.

Nejnovější články