Mortal Kombat 11 se uvádí pořádně nechutným trailerem
zdroj: tisková zpráva

Mortal Kombat 11 se uvádí pořádně nechutným trailerem

8. 12. 2018 11:25 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Litry krve, vyrvané páteře, rozprsklé mozky, škvařící se maso. Málokterá série si libuje v čuňačinkách tak, jako to umí Mortal Kombat, a nemusíte se bát, s nechutnostmi se počítá i pro nadcházející jedenáctku. Nekonečný boj mezi lidmi, bohy a démony pokračuje, a vy – jste na řadě.

Jedenáctý Mortal Kombat naváže na příběh desítky z roku 2015. V traileru níže se můžete podívat na kulervoucí souboj Raidena se Scorpionem. Říkala jsem kulervoucí? Trhá se v něm trochu něco jiného. Krev stříká na všechny strany, až z toho nebožák Scorpion ztratil hlavu. Raiden se chystá vítězoslavně opustit bojiště, ale jeho odchodu zabrání… další Scorpion?

Příběh Mortal Kombatu nemusíte úplně sledovat, abyste si tyhle bojovky mohli vychutnat, na druhou stranu děj pětadvacetileté ságy není zas tak komplikovaný. Dosavadní ochránce světa lidí, Raiden, na konci posledního dílu oznámil vládcům démonského Netherrealmu, Liu Kangovi a Kitaně, že se bude mstít všem, kteří by Zemi chtěli ohrozit. Jen víc příležitostí k trhání páteří, rozumíme si.

zdroj: Archiv

Jedenáctka kromě příběhu nabídne taky přizpůsobitelné postavy a kromě těch tradičních přibude i pár nových. Tvůrci Mortal Kombat 11, NetherRealm Studios, si od minulého dílu stihli střihnout ještě bojovku Injustice 2 ze světa DC komiksů, kde jste si bojovníky mohli upravovat skrz předměty z loot boxů. Dá se předpokládat, že půjdou podobnou cestou i v případě nejkrvavější bojovkové série.

Pokud vmačkávání očí do lebky už teď nemůžete dospat, mám pro vás výbornou zprávu, protože Mortal Kombat 11 vyjde už 23. dubna příštího roku. Navíc si ho budete moct vychutnat jak na Xbox One a PlayStation 4, tak i na PC a na Switchi, kde to bojovkami známými na západě doteď příliš nehýřilo.

Nejnovější články