Mrazivá zima přichází i do Call of Duty: WWII
zdroj: tisková zpráva

Mrazivá zima přichází i do Call of Duty: WWII

8. 12. 2017 10:31 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Kdo by neměl rád prosinec, když kromě lezavého mrazu a předvánočního stresu často přináší i bezplatné updaty do všech možných i nemožných her. Ať už jde o kosmetické změny v podobě sněhového poprašku nebo santovských čepiček, nebo o plnohodnotné herní módy s koulovačkami a zloději Vánoc, na vývojáře se určitě nikdo nezlobí. A v Call of Duty: WWII se letos v Ježíškově převleku naděluje brzy.

Activision může být na své dítko právem hrdý, protože v britském žebříčku prodejů se drží na prvním místě už pátý týden po sobě. Hráčům se za jejich přízeň rozhodl odměnit sérií komunitních eventů, které budou po časově omezenou dobu zdarma dostupné všem bez rozdílu. Prvním z nich je v souladu s kalendářem událost Winter Siege, tedy příchod pořádně tuhé zimy.

Ta se projeví zejména na mapě Carentan, která se dočká bohaté sněhové pokrývky. Letní verze francouzského městečka je přitom placeným přídavkem dostupným buď v rámci deluxe edice, nebo v season passu. Velitelský stan dostane sváteční výzdobu a v limitovaných bedýnkách můžete nalézt zateplené verze uniforem a pětici nových zbraní.  

zdroj: Vlastní

K tomu speciální playlisty, jejichž hraním získáte dvojnásobek zkušeností co obvykle, a mód Gun Game, kde se vám při každém zabití protivníka automaticky prohodí zbraň za jinou. Ke speciálním zimním bedničkám se kromě nakupování dostanete také plněním týdenních výzev a denních rozkazů, a každý týden jednu obdržíte pouhým přihlášením do hry. Pokud se vám snad nové Call of Duty za měsíc stihlo ohrát, může tohle být dobrý důvod, proč se k němu ještě vrátit.

Vánoce jsou sice až za dva týdny, ale jejich atmosféry ve válečných podmínkách si alespoň v Call of Duty: WWII můžete zdarma užívat už ode dneška. Sledgehammer Games k updatu navíc přihodili nějaké ty opravy menších chyb. Světýlkové řetězy i sněhová nadílka by měla vydržet na všech platformách do 2. ledna.

Nejnovější články