MudRunner 2 odhaluje krásu přírody a těžkých strojů
zdroj: tisková zpráva

MudRunner 2 odhaluje krásu přírody a těžkých strojů

12. 4. 2019 14:13 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V uplynulých dvou dnech proběhla každoroční akce WhatsNextFocus, na které vydavatel Focus Home Interactive odhalil své plány do budoucna. Došlo k oznámení nových partnerství i práce na nových hrách a ukázaly se taky už známé tituly, mezi kterými nechyběly The Surge 2, A Plague Tale: Innocence, GreedFall a MudRunner 2.

Výše zmíněné hry se v chodu odhalily na akci přítomným novinářům, některé byly dokonce k vyzkoušení. Bohužel oficiální záběry jsou zatím před veřejností skryté, takže si musíte vystačit se třemi obrázky z těžařského simulátoru MudRunner 2.

O jeho existenci víme od září minulého roku a nyní se dozvídáme pouze to, že ve hře budete plnit různé kontrakty, nacházet nová vozidla ukrytá v divočině a kromě močálů a bahna vám bude překážkou i sníh a náledí. Hra by měla vyjít ještě letos, tak snad se brzy dočkáme pořádných materiálů.

Na akci následně došlo k oznámení mnoha her, i když ve všech případech vlastně nevíme ani jejich názvy, natož něco o jejich náplni. Ale můžete si zaspekulovat nad jejich artworky se třemi definujícími hesly.

Například tvůrci Vampyra z Dontnod pracují na něčem temném, něčem, v čem se budete odněkud někam vracet, cosi odčiníte, a ještě u toho něco odhalíte… Je to tajemnější než hrad v Karpatech a žasnu nad tím, jak jediný obrázek dokáže vyvolat touho dozvědět se mnohem víc.

Fanoušci Warhammeru se rovněž mají na co těšit. Focus Home má s vydáváním her z tohoto univerza bohaté zkušenosti. Sám netrpělivě očekávám Necromundu, ale už se hrnou další tři tituly. Jeden z nich vzniká ve studiu Saber Interactive, které je zodpovědné i za MudRunner 2 a World War Z. Obrázek této hry poukazuje na imperiální jednotky z Warhammeru 40,000.

Druhá hra ze světa Warhammeru pochází od tvůrců průměrné akce Space Hulk: Deathwing a třetí by měla udělat radost všem příznivcům fantasy Warhammeru Age of Sigmar. Ten je na poli videoher zatím zastoupen jen karetkou Age of Sigmar: Champions, ale konečně se blýská na lepší časy.

Focus Home Interactive zdroj: tisková zpráva

Tohoto univerza se chopilo nové studio Gasket Games, jehož někteří členové pracovali na sérii Dawn of War, Company of Heroes a Homeworld: Deserts of Kharak. Půjde tedy logicky o strategii, kterou si populární wargame jistě zaslouží.

K dalším chystaným titulům se řadí multiplayerová hra od tvůrců EVE: Valkyrie, tvůrci The Surge 2 pracují na další originální značce, vydavateli Focus Home se podařilo dohodnout exkluzivní práva na Call of Cthulhu na deset let a v neposlední řadě se dozvídáme, že Vampyr a loňské Call of Cthulhu vyjdou na Switchi.

Budoucnost nevypadá vůbec špatně, což ostatně platí i o přítomnosti. Zombie akce World War Z vychází už 16. dubna, následovaná 14. května zajímavou adventurou A Plague Tale: Innocence. The Surge 2 je vzdálená několik měsíců, stejně jako RPG GreedFall. Poslední hra potvrzená pro letošní rok je právě MudRunner 2.

Nejnovější články