Multiplayerovka Verdun vás pošle bojovat do První světové
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerovka Verdun vás pošle bojovat do První světové

14. 6. 2013 14:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Na jedné straně se Battlefield 4 chlubí padajícími mrakodrapy, na druhé se malá, nezávislá multiplayerová střílečka Verdun chlubí tím, že spouští otevřenou betu a stoupá na žebříčku Steam Greenlight. Na téhle masivní multiplayerové FPS pracuje tříčlenný tým. Jakkoliv je hra malá, vypadá zajímavě – První světová válka ve hrách nemá velké zastoupení.

Ve Verdunu se utkají jednotky Francie a Německa. Najdete zde čtyři různé typy jednotek – francouzská Poilus je vedená kaprálem a spoléhá na přesnou střelbu, němečtí Landsers postupují za podpory kulometu, francouzští Chasseuři jsou lehkou průzkumnou pěchotou a jejich protipólem jsou AlpenJägers.

Vaše speciální schopnosti ve hře budou pramenit z typu jednotky, typu vojáka a také pokročilosti jednotky. V průběhu levelování squadu budete mít lepší a lepší zbraně. Ve Verdunu najdete čtyři různé typy her – zákopy protkané Frontlines, Offensive, kde jedna strana útočí a druhá se brání, Last Stand, kde s jednou jednotkou čelíte obrovské přesile a klasickému chaosu Free for all. Otevřenou betu můžete okusit už teď a stejně tak můžete tvůrce podpořit na Steam Greenlight.

...

Nejnovější články