Na GOG se objevily první tři díly Mortal Kombat, F.E.A.R. a další hry od Warner Bros.
zdroj: tisková zpráva

Na GOG se objevily první tři díly Mortal Kombat, F.E.A.R. a další hry od Warner Bros.

12. 2. 2015 16:00 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Stále se rozvíjející partnerství digitálního distributora GOG.com s velkými se nyní rozrostlo o dalšího společníka – Warner Bros. Interactive Entertainment. To znamená, že do nabídky přibylo osm nových titulů ze stáje Warnerů a na prvním místě se hrdě vyjímá v kyselinovém bazénku koupající se, krví zbrocená trilogie Mortal Kombat. Nejde ale jen o ní, jsem si celkem jistý, že vás osloví nemalá část těchto titulů, které navíc jsou momentálně v nabídce se slevou.

Každopádně Mortal Kombat 1+2+3 je balíček, kterému nejde říct ne, tím spíše, že všechny tři hry dohromady vyjdou na něco málo přes pět eur. Potěšující je i šedesátiprocentní sleva na Bastion, který se nově v katalogu objevil a příznivci Harryho Pottera nebo rodinného hraní asi nepohrdnou zábavnými LEGO Harry Potter Years 1-4 a LEGO Harry Potter Years 5-7, oba tituly taktéž se slevou šedesát procent, tedy lehce přeš sedm eur za každou hru.

Ze stejné série a se slevou padesát procent je nově v nabídce skvělý kousek LEGO Batman za necelých sedm eur a milovníci hororové akce asi neodolají F.E.A.R. Platinum, což je první F.E.A.R. a k němu rozšíření F.E.A.R. Extraction Point a F.E.A.R. Perseus Mandate, celý balíček s padesátiprocentní slevou za necelých pět eur. Prostě spousta prostoru pro nostalgické přehrabování se ve stále zábavných hrách.

Navíc tohle je jen prvotní ochutnávka, jak naznačuje Oleg Klapovsky z GOG.com. „Jsme šťastní, že další z herních kolosů vplul do našich DRM prostých vod. Společně s Warner Bros. Interactive Entertainment plánujeme mnoho dalších skvělých oznámení.“ Nu a teď mne omluvte, musím jít kliknout na ten Mortal Kombat a užít si trochu toho hříšného vzpomínání na staré dobré časy. Pokud byste chtěli také podobně „klikat“ zamiřte na stránky GOG.com.

zdroj: Archiv

Nejnovější články