Na GOGu probíhají velké týdenní slevy, ke svému nákupu dostanete Double Dragon Trilogy
zdroj: tisková zpráva

Na GOGu probíhají velké týdenní slevy, ke svému nákupu dostanete Double Dragon Trilogy

28. 6. 2017 10:41 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Léto je už tradičně největším svátkem snad všech hráčů. Jde totiž o období, kdy se dva giganti Steam a GOG předhánějí v počtu zlevněných titulů a výši samotných slev. Jen ať se klidně perou, protože z toho těžíme převážně my. Byť asi počet zlevněných titulů kraluje na straně Steamu, GOG na druhou stranu nabízí v tomto případě hned tři hry zdarma k vašemu prvnímu letnímu nákupu.

Slevy na GOGu se dotýkají nespočtu her. Jde o hry velké i malé, nové i staré, skvělé i průměrnější. Zkrátka pro každého něco. Ať už si ale koupíte cokoliv, klidně i nějakou maličkost za zlomek jednoho eura, nevyhnete se dárku v podobě Double Dragon Trilogy, která se běžně prodává za 5 eur.

Double Dragon Trilogy je kompilace tří her Double Dragon, Double Dragon 2: The Revenge a Double Dragon 3: The Rosetta Stone, které na konci osmdesátých let kralovaly žánru kooperativních mlátiček. Trilogie obsahuje dva herní módy – Arkáda, kde jedete čistě na body, a Příběh, kde postupně odemykáte jednotlivé arény a klestíte si cestu k vítězství. Hry jsou obdařeny třemi úrovněmi obtížnosti a máte možnost zvolit si mezi moderním a dobovým soundtrackem.

Zaklínač 3: Divoký hon - Srdce z kamene zdroj: tisková zpráva

Momentálně je ve slevě opravdu spousta her, kde si snad každý přijde na své. I tak si dovolím vypíchnout pár zajímavých kousků. Pokud si vyloženě libujete v taktice a kradmém postupu a nevadí vám plížit se jednou mapou klidně i dvě hodiny, rozhodně sáhněte po Shadow Tactics: Blades of the Shogun s čtvrtinovou slevou.

Za zmínku stojí Game of the Year edice třetího Zaklínače, bezesporu jedno z nejlepších RPG herní historie, které si u nás vysloužilo maximální hodnocení. Za poloviční cenu se můžete vrhnout do základní hry včetně všech dodatků a rozšíření, ale dobře si rozmyslete, zda dokážete ve svém volnu vymezit klidně i 100 hodin na hraní. Pokud jste o Zaklínače ještě nezavadili, ve slevě jsou i první dva díly.

Pillars of Eternity: The White March zdroj: tisková zpráva

Výrazné slevy se dočkalo i parádní izometrické RPG Pillars of Eternity. Ať už sáhnete po edici Hero, Royal nebo Champion, vždy je cenovka ponížena o 60 %. Datadisky byly opatřeny „pouhými“ 40 %. Vzhledem k délce hry je nejvyšší čas se do ní ponořit, než vyjde druhý díl na začátku příštího roku.

Ze starších pecek vyloženě vyčnívají například RPG Baldur’s Gate, Icewind Dale a TitanQuest, dále předchůdci výše zmíněné Shadow Tactics v podobě sérií Commandos a Desperados, stealth akce Splinter Cell, střílečka System Shock nebo třeba strategie Caesar IV. Her je samozřejmě mnohem více a s nákupem moc neváhejte, protože slevové šílenství na GOGu končí 3. července.

Nejnovější články