Na lov procedurálně generovaných gangů máte ve střílečce Rico jen 24 hodin
zdroj: tisková zpráva

Na lov procedurálně generovaných gangů máte ve střílečce Rico jen 24 hodin

13. 3. 2019 7:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Dva policajti, jeden případ, 24 hodin na dopadení zloduchů. Procedurálně generovaných zloduchů, abyste to neměli tak jednoduché, každý úkol byl originální a vy netušili, co na vás za rohem číhá. Coby příslušníci úderné jednotky RICO máte ale jasný úkol – vykopněte dveře, zabijte všechno, co se hýbe, a zase odtamtud vypadněte.

Sami tvůrci z Ground Shatter prý myšlenku Rico vydavatelům prezentovali jako „vykopávejte dveře, střílejte chlapy.“ Bohužel to prý na článek nestačí, takže musím dodat, že se střílečka z první osoby nepřekvapivě inspiruje akčními filmy. V San Amaru máte za úkol vymýtit organizovaný zločin, gangy můžete lovit buď sami, nebo v lokálním coopu ve splitscreenu či v online kooperaci.

zdroj: Archiv

Začínáte s obyčejnou pistolí, za lov zločinců nicméně získáváte body, za něž si můžete kupovat nadupanější arzenál s většími kalibry. Což se vám bude hodit, jak budete postupně narážet na pořád hbitější rybky. Ale pokud umřete, začínáte hezky od píky, žádné opakovačky. Každý průchod bude díky procedurálně generovaným případům jiný.

Mimo kampaně se můžete vrhnout i na různé denní výzvy s konkrétní danou výbavou, kde budete soupeřit i s reálnými hráči v tom, kdo stihne úroveň splnit nejrychleji. Takže kopejte do dveří, střílejte chlapy – už 14. března vychází Rico na PC, Xboxu One, PlayStationu 4 a na Switchi.

Nejnovější články