Na Nintendo Switch vyjde Zaklínač 3 i se všemi datadisky
zdroj: Foto: CD Projekt RED

Na Nintendo Switch vyjde Zaklínač 3 i se všemi datadisky

11. 6. 2019 19:10 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Popravdě řečeno jsem se spekulacím o tom, že na Nintendo Switch vyjde Zaklínač 3: Divoký hon, smál. Teď už se nesměju, protože na Nintendo Direct skutečně oznámili, že se tohle masivní RPG ještě v tomhle roce na Switch dostane, a to s oběma datadisky Srdce z kamene a O víně a krvi.

Kromě toho počítejte i s dalšími šestnácti drobnějšími DLC a prostě jde o kompletní edici téhle už kultovní hry. Jediné, co mi brání v nadšení je otázka toho, jak bude port vypadat. Switch je skvělá mašinka, ale má své limity a vyžaduje pečlivou práci. Když při portování tvůrci zkouší překonat nepřekonatelné, výsledkem je třeba Wolfenstein II a o tom jste se mohli dočíst v naší recenzi.

Na druhou stranu třeba Doom pro Switch nedopadl špatně – trápila ho jen jedna věc, které se bojím i u Zaklínače a to je čitelnost menu. Ta byla mizerná už na velkých konzolích a velké televizi před updatem a v zájmu svých očí doufám, že na portu Zaklínače se na tohle nezapomene. Protože si chci Zaklínače 3 zase zahrát a to na Switchi, v pohodlí, které mi tahle konzole nabízí.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články