Na obzoru je další týmová střílečka Rogue Company od tvůrců Smite a Paladins

27. 3. 2020 8:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Onlinové týmové střílečky jsou stále v kurzu. O popularitě Overwatche není pochyb (a chystá se dvojka), Counter-Strike: Global Offensive láme rekordy v počtu souběžných hráčů, tvůrci League of Legends chystají vlastní střílečku Valorant a stejně tak činí studio Hi-Rez zodpovědné za onlinovky Smite, Paladins a Realm Royale. Jejich týmovka Rogue Company dorazí v létě.

Rogue Company se nehodlá brát vážně. Jste parta nájemných žoldáků, kteří přijímají milionové zakázky od vlády a jiných zájmových skupin, ale pozor, vy jste ti hodní. Jste bdělými ochránci bezmocných, jste celebrity, které se ani v přestřelce nebojí vtipkovat.

Už od letmého pohledu nejde prakticky o nic nového. Dva týmy se potkají na jedné mapě, kde se navzájem vystřílejí a zabrání si ve splnění jednotlivých úkolů. Rogue Company dává do popředí různé třídy žoldáků, desítky zbraní a vybavení.

zdroj: Hi-Rez Studios

Asi nejzajímavější na celé hře je fakt, že vedoucím projektu je Scott Lussier, profesionální hráč, který se stal světovým šampiónem v Halo. Na hře dělá nové studio First Watch Games složené z vývojářů studia Hi-Rez, které se zároveň postará o vydání. Ale v kancelářích sedí i veteráni z Blizzardu, Daybreak Games, EA a Vicarious Visions.

Rogue Company vyjde v létě na počítačích exkluzivně v Epic Games Storu, na PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi, přičemž umožní společné hraní mezi všemi těmito platformami. Pokud vás hra zaujala, můžete se na oficiální stránce přihlásit do alfy.

Nejnovější články