Na PC a Xbox One se chystá strategie Halo Wars 2 z dílen Creative Assembly
zdroj: tisková zpráva

Na PC a Xbox One se chystá strategie Halo Wars 2 z dílen Creative Assembly

4. 8. 2015 17:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Creative Assembly se činí! Společně 343 Industries totiž příští rok přinesou pokračování povedené strategie ze známého universa – Halo Wars. První díl byl i přes nepříliš velký komerční úspěch povedenou a zábavnou hrou, která ukázala, že se správně nastaveným ovládáním jde na konzoli hrát i realtime strategii. O hře samotné zatím víme pramálo, protože se na tiskové konferenci prezentovala příběhovým teaserem.

Víme jen, že vyjde koncem příštího roku a vývojáři tedy nebude původní tým Ensemble Studios. Jsem vážně zvědavý, zda Creative Assembly, kteří asi budou hlavním mozkem za strategickými tendencemi Halo Wars 2 přijdou s něčím novým a nebo budou stavět na povedeném systému předešlého dílu.

Příběhově by hra měla navazovat na události z jedničky, takže se asi bude odehrávat ještě před událostmi z prvního Halo. Osobně mám z tohoto oznámení opravdu velkou radost, protože jsem fanda Halo Wars a především myslím, že Halo universum má potenciál na to expandovat i do jiných žánrů, především pak právě realtimové strategie. Takže teď se nalaďte atmosférickým trailerem, u nějž byste neřekli, že je na strategii a vyčkejte na další informace. Snad přijdou brzy.

Všechna videa, obrázky a novinky z GamesComu můžete sledovat v našem speciálu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články