Na Windows Phone vychází roguelike Future Factory podle Čapkova R.U.R.
zdroj: tisková zpráva

Na Windows Phone vychází roguelike Future Factory podle Čapkova R.U.R.

13. 3. 2015 11:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

O sympatické roguelike akční střílečce Future Factory od česko-slovenských Fun 2 Robots jsme vás informovali jak při jejím oznámení, tak i při vstupu na Startovač. Hra tam uspěla a nyní už vychází, i když zatím jde o tzv. soft launch, takže tvůrci budou hru dále upravovat a updatovat. Aktuálně také hra vychází pouze na platformu Windows Phone, ale v plánu jsou i verze pro Android, iOS a PC. Pokud ale vlastníte telefon s operačním systémem Windows, můžete se do světa inspirovaného Čapkovým R.U.R. okamžitě vrhnout, abyste v první aréně dostali pořádně na frak.

Ve hře ztroskotáte letadlem poblíž tajemné továrny, do které se odvážíte vstoupit. Čeká tam na vás fůra strojů a robotů, kteří vás chtějí rozebrat na součástky. Bránit se tomu musíte s pomocí plejády zbraní, gadgetů a granátů, které můžete vylepšit, ale nesmíte zapomenout na permanentní smrt. Future Factory je totiž roguelike.

Vedle permanentní smrti nabízí hra i náhodně generované prostředí, nepřátele a pasti, které při každém novém spuštění najdete na jiném místě. Díky tomu by vás hraní mělo bavit jak v krátkých intervalech, tak i při delší seanci.

Kupovat a stahovat hru můžete odsud, oficiální web pak najdete tady. Nenechte si utéct též Tea Club s Vláďou Geršlem, který se právě Future Factory věnoval.

Nejnovější články