Nabruste kartičky, Gwent spouští otevřenou betu pro všechny
zdroj: tisková zpráva

Nabruste kartičky, Gwent spouští otevřenou betu pro všechny

25. 5. 2017 10:59 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kdo umí dělat trailery na karetní hry? Blizzard. A kdo ještě? CD Projekt. Jestli vám upoutávka na spuštění otevřené bety karetní hry Gwent nerozproudí krev v žilách, tak už nevím co. Samozřejmě je riskantní, že pak asi bude chtít zamířit na oficiální stránky a stáhnout si hru, která už je přístupná každému. Tato pravděpodobnost se mění prakticky na jistotu, pokud máte rádi zaklínačské universum.

Pokud jste už hráli uzavřenou betu, čeká na vás otevírání spousty kegů, jelikož po jejím konci došlo k resetování serverů a hráčských účtů. Možná se vám to stalo už podruhé, ale pokud se, stejně jako já bojíte, že budete muset po otevřené betě zase stavět ty samé karty, CD Projekt pro vás má polovičaté ujištění. Žádný wipe serverů při přechodu z otevřené bety na plnou verzi nenastane. V FAQ se ale můžete dočíst, že technicky možný stále je. A kdyby byl nějaký důvod, prostě servery zresetují.

zdroj: Falcon

Marcin Iwiński z CD Projektu k dalšími milníku na cestě k plné hře poznamenává: „Otevíráme brány všem, kteří si chtěli zahrát, ale nedostali se do uzavřené bety. Současně s tím představujeme několik významných změn v obsahu a hratelnosti jako jsou animované verze všech karet, nové startery nebo to, jak fungují karty počasí.“ Kromě traileru CD Projekt vydal i video, kde představuje obsah hraní a ne „jen“ hezké animačky. A kdybyste se chtěli ponořit do taktiky hlouběji, tady najdete sérii videí, které rozebírají strategie jednotlivých frakcí.

Kromě PC už beta vychází i na Xbox One a PlayStation 4, kde ji najdete ve Store. Bude fungovat i hraní napříč platformami (cross-play), ovšem jen PC s Xbox One a PC s PS4. Konkurenční konzole se spolu nekamarádí. Na Xbox One pak potřebujete zlaté členství, ale na PS4 není třeba mít PS Plus. Bohužel ale na každé platformě bude samostatný postup, jediné sdílené účty bude mít Xbox One a UWP na Windows 10.

zdroj: Archiv

Nejnovější články