Namco oznamuje novou mecha akci Armored Core: Verdict Day
zdroj: Foto: FromSoftware

Namco oznamuje novou mecha akci Armored Core: Verdict Day

26. 2. 2013 11:07 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud patří mezi fandy mecha série Armored Core, jistě vás potěší, že Namco oznámila nový...

Pokud patří mezi fandy mecha série Armored Core, jistě vás potěší, že Namco oznámila nový díl, který vyjde na podzim v USA a Evropě na PS3 a X360. Hra se bude jmenovat Armored Core: Verdict Day a dělat na ní budou naši oblíbenci z FromSoftware. Země je zase v háji a o cenné zdroje se válčí jak to jen jde – a v sérii Armored Core to jde nejlépe v bitevním robotovi.


V Armored Core: Verdict Day budete moci vytvářet eskadry až dvaceti mechů i s jejich piloty, ať už živými nebo nahrazenými AI, abys te se následně přidali k nějaké frakci a bojovali o nadvládu nad mnoha teritorii v rámci multiplayeru. Kromě něj zde má být klasická kampaň s možností kooperace a hlavně se vrací mód Operator Mode, s nímž se vrací i nějaká ta taktika.

V Operator Mode bude jeden hráč vše sledovat z velitelského pohledu a bude moci nakukovat do kokpitů jednotlivých mechů – ať už tam bude živý hráč, nebo AI. Velitel bude moci dávat cíle, kam se má mužstvo přesunout, rozkazy kam útočit a jednoduše, tenhle mód by měl hře propůjčit pořádnou taktickou hloubku.

Mechy si budete moci samozřejmě upravovat do nejmenších detailů, a kdo má schované uložené pozice z Armored Core V, ať je nemaže, tahle hra je využije! Co se týče úpravy robotů, bude poměrně klíčové sladit celý tým, aby neměl slabiny a sledoval jednu konkrétní strategii a nebyl jen bandou robotů, které si každý ušil jak ho napadlo.

Nejnovější články