Nastartujte lokalizaci hudebního programu Rytmik Studio od Čechů z Cinemaxu
zdroj: tisková zpráva

Nastartujte lokalizaci hudebního programu Rytmik Studio od Čechů z Cinemaxu

19. 9. 2017 10:50 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

České herní studio Cinemax si za téměř 20 let své existence připsalo na konto celou spoustu projektů, od legendární adventury Ve stínu havrana až po hudební sandboxové programy série Rytmik. A právě aspirující Mozarti a Skrillexové budou nejspíš moc rádi za chystané Rytmik Studio, které vyjde někdy příští rok na PC a Mac. Chlapci v čele s Lukášem Macurou si řekli, že by svou aplikaci moc rádi vydali i v češtině, ale jak asi chápete, ekonomické podmínky takové volbě zrovna nesvědčí. A tak se vývojáři se svým patriotickým zápalem vydali na Startovač.

Pokud nevíte, o co jde: programy Rytmik jsou dlouholetou stálicí konzolí od Nintenda, jejichž uživatelé si mohli pohodlně, intuitivně poskládat dohromady pěkné elektronické písničky, ideální například pro herní soundtracky, a následně je snadno sdílet se zbytkem komunity, nebo dokonce upravit cizí skladbu a pozvednout ji k ještě úchvatnějším uměleckým výšinám.

Jak píšou sami autoři: „Jednoduše řečeno – je to docela originální software pro tvorbu hudby. Tvorbu maximálně pružnou, instantní a zábavnou. Rytmik je pro každého, i naprostý nováček během pár minut složí skladbu z připravených hudebních kostek. Zatímco profesionál může jít do hloubky a mít kontrolu úplně nad vším.“

A teď k jádru pudla, tedy crowdfundingové kampani. Cinemax má ještě skoro měsíc na vybrání 60 tisíc korun, které zaručí plnou českou lokalizaci včetně manuálu a překladů všech budoucích aktualizací i rozšíření. Kdyby se podařilo vybrat dvojnásobnou částku, dokonce by přišla řada i na video tutoriály, v nichž byste se dozvěděli nejrůznější tipy a triky na to, jak z aplikace vytěžit co nejvíc.

Pokud na kampaň věnujete alespoň 600 Kč, Steam klíč bude váš. Jen si budete napřed muset chvíli počkat, tedy minimálně na konec letošního roku, kdy má být spuštěn předběžný přístup, zpočátku pouze anglicky. Plná verze bude následovat v prvním pololetí roku 2018, a tam už na češtinu snad narazíte – pokud se tedy vybere dost peněz. Chcete-li přispět, neváhejte a zamiřte na Startovač.

Nejnovější články