Návrat mrtvé detektivky. L.A. Noire se podívá na Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch
zdroj: tisková zpráva

Návrat mrtvé detektivky. L.A. Noire se podívá na Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch

7. 9. 2017 16:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

V Rockstaru jsou zkušení nekromanti. Je to už šest let od vydání detektivní akce L.A. Noire a také šest let od konce studia Team Bondi, které za hrou stálo. Ale odkaz téhle hry žije dál, respektive žije dál samotná hra, byť ve formě remasteru. Ten Rockstar oznámili pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, takže pokud jste tuhle povedenou hru minuli, máte šanci.

U verzí pro PS4 a Xbox One se můžete těšit na všechna DLC, vylepšené nasvícení, oblaka, novou filmovou kameru a hi-res textury. Navíc si na Xbox One X a PS4 Pro budete moci zapnout 4K rozlišení. To možná nebude všude úplně smysluplné, je to přecijen starší hra, ale její technologie snímání a rozpohybování obličejů je i dnes špičková a jen těžko najdete konkurenci.

Právě na animaci obličejů stojí samotné vyšetřování případů, kdy musíte sbírat stopy, vyslýchat svědky a následně konfrontovat podezřelé. Občas vám to proloží i přestřelka, která mi osobně ke zbytku hry nesedla, ale rozhodně šlo o zábavný kousek. Hra vynikala i dobrým hereckým obsazením a díky němu se neztratí ani teď. Popravdě, v zástupu remasterů je tenhle jedním z nejopodstatněnějších.

zdroj: Archiv

Co se týče Switch verze, tady budou novinky jiného typu. Využije naklánění konzole s gyroskopem, uživatelské rozhraní bude přizpůsobené dotykovému ovládání včetně gest a samozřejmě vibrace a další věci. Hra vyjde 14. listopadu na všechny tři platformy a doprovodí ji i samostatný titul L.A. Noire: The VR Case Files, který, jak dobře tušíte, je určený pro systémy virtuální reality.

Nejnovější články