Nechcete si kupovat Labo? V pražském Creative World si ho můžete jen zkusit
zdroj: tisková zpráva

Nechcete si kupovat Labo? V pražském Creative World si ho můžete jen zkusit

5. 11. 2018 15:36 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Plně chápu, že se spoustě lidí nechce do kartonového příslušenství k Nintendo Switch hned investovat tisíce korun. Pro opatrné zájemce si však české zastoupení Nintenda ve spolupráci s pražským Creative World připravilo prostor, kde si během dvou hodin můžete Labo otestovat přímo v akci. Otevřeno má každý den až do konce března příštího roku.

Nabídka, stejně jako koneckonců i kartonové hračky, nejspíš zaujme především rodiny s dětmi, pro které Creative World nabízí zvýhodněné vstupné 450 Kč na den. Jednotlivci zaplatí 150 Kč. V rámci expozice si můžete vytvořit vlastní autíčko na dálkové ovládání, které si posléze smíte odnést domů.

Jinak je v prostorách připravené a sestavené zatím všechno, co papírové příslušenství nabízí. Domeček se spoustou miniher, rybaření, ponorka, závody na motorkách i v autě, a dokonce i moje oblíbené piano s mňoukajícími koťátky.

zdroj: Archiv

Dostane se i na několik her, které s Labem nemají nic společného. Můžete se s kamarády pošťuchovat v boxerské bojovce ARMS, zapinkat si pár setů v Mario Tennis Aces anebo zkusit taneční battle v letošním Just Dance 2019.

Na samotnou interaktivní výstavu si vyhraďte zhruba dvě hodiny v Přívozní 3 v pražských Holešovicích. Otevřená je každý den od 8 do 19 hodin, a to od začátku listopadu až do konce března. Prodeje kartonu to sice k výšinám nejspíš nevystřelí, ale aspoň pak nebudete moct říkat, že vás to nenechali zkusit.

Nejnovější články