Nejen velké hry, ale i nezávislé tituly se dočkaly masivních slev díky Itch.io
zdroj: tisková zpráva

Nejen velké hry, ale i nezávislé tituly se dočkaly masivních slev díky Itch.io

31. 10. 2018 14:28 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Včera se roztrhl pytel se slevami na hlavní trojici internetových obchodů – Steam, GOG, Humble Bundle. Jaké klenoty ukrývají jejich halloweenská slevová šílenství, vám prozradí včerejší článek. Dnes se ale podíváme jinam, na platformu Itch.io, která je pro mnohé nezávislé autory nejsnazší cestou k alespoň nějakému zpeněžení jejich tvorby.

Pokud vás děsí záplava divných her na Steamu, tak snad ani na Itch.io nelezte. Tam prakticky na jiné tituly nenarazíte. A nemyslím to ve zlém. Spousta tamějších her mě nevysvětlitelným způsobem láká do svých tenat, zvlášť když jejich cenovky málokdy přelezou 10 dolarů. Spíš se pohybujeme v řádu jednotek, což za hry často trvající jen desítky minut zní adekvátně.

Slevová akce se týká víc jak 600 titulů, z nichž vám většina vůbec nic neřekne. Probrat se tou hromadou k něčemu opravdu zajímavému bude nesnadný úkol, se kterým vám snad pomohou záložky Top sellers a Top rated.

screenshot.1 zdroj: tisková zpráva

Itch.io si kromě tuny slev připravilo i spoustu halloweenských bundlů. V jednom z nich za 11 dolarů (sleva ze 44) naleznete kultistický manažer The Shrouded Isle, komediální adventuru The Darkside Detective, top-down střílečku Monolith, simulátor levé ruky Helping Hand a kouzelnou plošinovku WitchWay.

Samotného mě láká obrovské množství titulů, které mají buď vtipný název, atraktivní grafiku, nebo zpracovávají témata, se kterými se v profláknutých hrách prakticky nesetkáváme. Níže naleznete ani ne tak tipy, jako spíš náhodné hry, které mi z nějakého důvodu při brouzdání padly do oka. Je tam i pár známějších kousků:

Nejnovější články